Om oss
Våra medarbetare
Våra samarbetspartners
Våra samarbetspartners

Head4More samarbetar med en rad starka kunskapsföretag som alla är kända för att vara bland de bästa på sina egna marknader. Tillsammans med våra affärspartners representerar vi en bredd och djup i snittytan mellan HR och kommersiell rådgivning.

Recruitment Manager är ett modernt CRM- och kandidat ledningssystem utformat speciellt för rekryterings- och bemanningsbranschen. Head4More vill bidra till att sätta nya industristandarder och ser Recruitment Manager som en spännande och framtidsinriktad partner. Tack vare Recruitment Manager är tröskeln för att söka en position med oss låg, och kandidater kan lätt importera sina Linkedin CV med ett klick.

Whydentify är ett av ledande konsultföretagen inom arbetsmarknadskommunikation. Head4More har ett nära samarbete med Whydentify kring valet av annonseringskanaler som säkerställer optimal kontakt med kandidatmarknaden. Whydentify utarbetar layout för platsannonserna och förestår all medieförmedling på vägnar av våra uppdragsgivare.

CEB - SHL utvecklar verktyg och tester för utvärdering av kandidater och anställda. Head4Mores konsulter är certifierade i SHL-verktyg och tester och vi använder oss av deras vetenskapligt dokumenteradeoch DNV GL certifierade verktygslåda, vilka skapar underlag för delar av vår rådgivning. En integrerad del av våra rekryteringsprocesser är SHLs OPQ personlighetsfrågeformulär.

Jungs Type Indikator (JTI) är en personlighetstest som visar individuella preferenser baserade på Jungs teori om mentala preferenser och psykologiska persontyper. Head4More använder sig av JTI som stödverktyg i individuella prestationsutvecklingsförlopp och i teambuildingsprocesser, eftersom verktyget är väldokumenterat och bidrar till ökad förståelse av eget och andras beteende.

FINN jobb är Norges största aktör inom jobbannonsering och CV-databaser samt är en av största nationella internetportaler mätt i antal användare per vecka. Med expertis inom ledar- och specialisttjänster är FINN en utmärkt samarbetspartner till Head4More. Head4More har nära samarbete med FINN Jobb i relation till kandidatmarknaden och vi använder oss av FINNs unika teknik för att förmedla annonser och driva CV-databasen.

Universum är ett internationellt företag med expertis i Employer Branding. Universum levererar en komplett palett av tjänster inom karriärundersökningar, strategisk rådgivning och kommunikationslösningar. Under 2012 kartlade Universum mer än 400 000 studerande och 90 000 jobbsökandes karriärmål och preferenser runt om i världen. Head4More samarbetar med Universum om både datainsamling och tolkning samt användning av undersökningar till egna och gemensamma uppdragsgivare.

”Vårt värde ligger i de kompetenser som våra anställda använder i samarbetet med våra uppdragsgivare och partners”
CV-databas
Skicka ditt CV i vår CV-databas. Om du söker en utannonserad tjänst, klicka in dig söka läge.
Sök tjänst
Tack för att du vill ansöka om en av våra utannonserade tjänster.
Följ oss Facebook Twitter LinkedIn