Rekrytering och urval
Ledarutveckling och prestationsförbättring
Organisations- och teamutveckling
Strategisk förändring och affärsutveckling
Organisations- och teamutveckling

Ett välfungerande team skapar alltid god synergi. När effekten av ditt teams resultat skall ökas, genomför vi teamutvecklingsprocesser genom att t.ex. att kombinera teambuilding med företagets strategiska ambitioner och/eller konkreta, operativa utmaningar.

På samma sätt tar våra organisationsutvecklingsprocesser utgångspunkt i din verksamhets värdekedja och affärsmässiga behov. I ett nära samarbete definierar vi tillsammans vilka effekter och vilket värde som den aktuella utvecklingsprocessen skall bidra till att skapa. Du definierar det konkreta resultatet som gör vår processledning vassare och mer drivande - det säkerställer långvarig effekt.

Vi hjälper dig med att omdefiniera roller och krav på ditt företags nyckelpersoner. Våra processer och verktyg kan även bidra till att ändra på etablerade mötesstrukturer samt innehållet på möten.

I utgångspunkten är organisationsutveckling ofta ett HR-projekt som genomförs i nära samarbete med ditt företags egen HR-avdelning. Här ser vi det som vår uppgift att optimera mänskliga insatser och därmed är vi med om att öka värdeskapandet i ditt företag.

”Vi faciliterar och driver teamutvecklingsprocesser som ökar resultateffekten från ledargrupper och säljteam”

Bjørn Brudevoll
Managing Director
Mobile: +47 468 00 000
CV-databas
Skicka ditt CV i vår CV-databas. Om du söker en utannonserad tjänst, klicka in dig söka läge.
Sök tjänst
Tack för att du vill ansöka om en av våra utannonserade tjänster.
Följ oss Facebook Twitter LinkedIn