Om oss
Våra medarbetare
Våra samarbetspartners
Jan Petter Narvesen Jan Petter Narvesen Head of Recruitment Services
M: +47 934 68 158
Stine Lundberg Stine Lundberg Business Analyst
M: +47 454 33 549
Roger Fielding
Roger Fielding
Associate Director
+44 (0)7850 343905 /

Roger Fielding har mer än 25 års erfarenhet av ledarskap och ledarskapsutveckling. Han har arbetat åtta år med undervisning, skrivit böcker och byggt broar mellan universitet och näringsliv genom att öka studenternas allmänna affärsförståelse.

Hans mångsidiga akademiska bakgrund omfattar ledarskap, psykologi och ekonomi (BSc) samt universitetsstudier inom pedagogik, organisatoriskt beteende, socialforskning och ekonomi (MEd, MPhil, MBA). Han har en ackreditering som ledarskapscoach (ACC CPCC) och är utbildad vid Coaches Training Institute (CTI) och International Coach Federation (ICF).

Roger var en av nyckelpersonerna i samband med Mercuri Urvals tillväxtperiod i Storbritannien, där han etablerade och utvecklade deras regionala kontor. Dessutom ansvarade han för lanseringen och positioneringen av deras arbete med coachning i Storbritannien, där han var företagets UK Coaching Champion. Roger har främst arbetat i Europa och Skandinavien, men har också yrkeserfarenhet från Indien, Ryssland och Dubai. Hos Head4More fokuserar Roger på ledarskapscoachning samt organisations- och teamutveckling.

Roger har tidigare arbetat för Head4More i Norge och är i dag vår Associate Director UK.

CV-databas
Skicka ditt CV i vår CV-databas. Om du söker en utannonserad tjänst, klicka in dig söka läge.
Sök tjänst
Tack för att du vill ansöka om en av våra utannonserade tjänster.
Följ oss Facebook Twitter LinkedIn