Om oss
Våra medarbetare
Våra samarbetspartners
Bjørn Brudevoll Bjørn Brudevoll Managing Director
M: +47 468 00 000
Jan Petter Halvorsen Jan Petter Halvorsen Strategic Advisor
M: +47 952 99 077
Frida Nossen
Frida Nossen
Business Analyst
+47 975 35 604 /

Frida är "Business Analyst" i Head4More. Hon har ansvar for utveckling där kontaktskapande och hantering av kandidater i rekryteringsprocessen ingår. Hon har också ett nära samarbete med dem som har ansvar för rekrytering och sammansättningen av verksamhetsanalyser, arbetsanalyser, specialisering och mediarådgivning. Hon bidrar också i utvecklingen av olika konsept och metoder som rör ledares förmåga att förändra. Frida har erfarenhet inom psykometri, kundservice samt arbete i rekryterings och bemanningsbranschen.

Hon har sin utbildning från Handelshögskolan BI och University of York i England. Hon har en mastergrad i ledarskap och organisationspsykologi samt en Bachelor grad i psykologi. Det tema som har stått i fokus vid avslutande uppsattser från bägge dessa studier är betydelsen av personlighet och på vilket sett denna påverkar individers prestasjon. Hennes projekt relaterat till hur man ser sig själv i förhållande till andra och förståelsen av sin egen personlighet blev också presenterat på "The European Association of Work and Organizational Psychology" i Maj 2015 och blev belönad med högsta betyg.

Genom utbildning och tidigare arbetserfarenhet har hon i dag blivit expert på att använda utvärderings verktyg och bevis baserade metoder vid rekrytering och utvärdering av kandidater. Träffa Frida på LinkedIn

CV-databas
Skicka ditt CV i vår CV-databas. Om du söker en utannonserad tjänst, klicka in dig söka läge.
Sök tjänst
Tack för att du vill ansöka om en av våra utannonserade tjänster.
Följ oss Facebook Twitter LinkedIn