Om oss
Våra medarbetare
Våra samarbetspartners
Andrea Seim Andrea Seim Senior Business Consultant
M: +47 481 42 462
Anne Skinnemoen Anne Skinnemoen Senior Business Consultant
M: +47 986 30 813
André Haaland
André Haaland
Senior Business Consultant
+47 970 77 785 /

André Haaland har över 20 års ledarerfarenhet från Norges försvarsmakt. Han har stor erfarenhet av organisatoriska omvandlingsprocesser inom offentlig sektor, där han arbetat med förändringar på såväl operativ som strategisk nivå. André bidrar dessutom med flera års erfarenhet från sitt arbete som konsult inom den privata sektorn, bland annat från Assessit AS. I sitt arbete som konsult har André arbetat med ledar- och teamutveckling på många nivåer samt med prestationscoachning.

André är främst utbildad inom norske försvaret, där han genomfört Marinens Befalsskolen, Luftkrigsskolen avdelning 1 och 2 (KS 1 & 2) samt första delen av Stabsskolen. Han har även en utbildning i personalledning och administration från Høyskolen i Lillehammer, han har läst samhällsekonomi på Universitetet i Oslo samt genomgått tränarutbildningen vid Norges Idrettshøyskole.

André är en erfaren konsult och prestationscoach med förmåga att skapa vinnarkulturer. Med sin bakgrund från Norges försvarsmakt och som elitidrottare och tränare har André stor erfarenhet av att skräddarsy aktiviteter för att frigöra den enskilda individens potential. Andrés motto är: ”att våga är att förlora fotfästet en stund – att inte våga är att förlora sig själv”. Träffa André på LinkedIn.

CV-databas
Skicka ditt CV i vår CV-databas. Om du söker en utannonserad tjänst, klicka in dig söka läge.
Sök tjänst
Tack för att du vill ansöka om en av våra utannonserade tjänster.
Följ oss Facebook Twitter LinkedIn